Njoftim për Konferencë 29 – 30.09.2022

NJOFTIM

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës organizon Konferencën e III-të Rajonale për Promovim dhe Edukim Shëndetësor me datë 29 – 30.09.2022.