Njoftim për Konferencë 29 – 30.09.2022

Njoftim për Konferencë 29 – 30.09.2022

image_pdfimage_print

NJOFTIM

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës organizon Konferencën e III-të Rajonale për Promovim dhe Edukim Shëndetësor me datë 29 – 30.09.2022.

print