JU LUTEMI RRINI NË SHTËPI!

JU LUTEMI RRINI NË SHTËPI!

image_pdfimage_print

? Vërehen grumbuj të njerëzve në kryeqytet!

? Ju lutemi qytetarëve të rrijnë në shtëpi dhe të mos grumbullohen!

? Ruani higjienën, mbani distancën sociale, sepse këtë sfidë do ta kalojmë aq shpejt sa ne kujdesemi për veten dhe të tjerët!

? Ne e kemi situatën ende nën kontrollë, për aq sa qytetari e ka nën kontroll vetveten!

? Qytetarë të dashur! Ju lutem përmbajuni rekomandimeve të Institutit Kombëtar dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

? Tani ju mund të na ndihmoni shumë duke qëndruar në shtëpi!

? APEL I VEÇANTË PËR TË MOSHUARIT: JU LUTEMI, RRINI NË SHTËPI! ???

? Ju lutemi, përmbajuni rekomandimeve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

? Të dashur të moshuar, ju lutemi të mos dilni nga shtëpia! Qëndroni në shtëpi, kjo ua shpëton jetën!

? Të nderuar familjarë të të moshuarve, ju lutemi kujdesuni për më të dashurit tuaj të moshuar dhe për nevojat e tyre, duke u siguruar që të mos dalin nga shtëpia!

? Mbani distancë sociale për 2 metra! Aplikoni masat e nevojshme higjienike!

? Na ndihmoni pak që të ju ndihmojmë shumë!

? Së bashku, ne mundemi dhe ia dalim!

? Ne situatën epidemiologjike po e mbajmë duke e frenuar me një fre duke bërë xixa!

? Ky fre mund të ndalet në dy javët e ardhshme me ndihmën tuaj.

? Andaj, na ndihmoni ta frenojmë bashkë me forcë të përbashkët!

? Virusi nuk ka këmbë, mos ia jepni këmbët virusit që të vij tek ju!

print