May 2021

image_pdfimage_print

Zotohu dhe ndërpreje duhanin Çdo vit me 31 Maj Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe  partnerët global organizojnë Ditën Botërore pa  Duhanit. Qëllimi shënimit të kësaj dite është rritja e ndërgjegjësimit lidhur me rreziqet që sjell konsumimi i duhanit. Tema e këtij viti për Ditën Botërore pa Duhan është: “Zotohem për të lënë duhanin Çdo vit me 31 Maj Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe  partnerët global organizojnë Ditën Botërore pa  Duhanit. Qëllimi shënimit të kësaj...

Lexo më shumë

Vaksinat janë një nga ndërhyrjet më të efektshme të shëndetit publik, duke parandaluar 2-3 milionë vdekje në vit. Vaksina ju ndihmon juve dhe familjes tuaj të mbroheni kundër COVID-19. Vaksinimi juaj mbronë të tjerët në rrethin tuaj duke ndihmuar parandalimin e përhapjes së sëmundjes tek ata që nuk kanë mundësi ta marrin vaksinën. Derisa sasia e vaksinave është e pamjaftueshme për vaksinimin e 70% të popullatës,...

Lexo më shumë