April 2021

image_pdfimage_print

Sot është 7 Prilli, Dita Botërore e Shëndetit – ditë e cila shënohet në gjithë botën nga viti 1950. Kremtimi i kësaj dite ka për qëllim vetëdijësimin për një prioritet shëndetësor të përzgjedhur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.Motoja e Ditës Botërore të Shëndetit për vitin 2021 është:Ndërtimi i një bote më të drejtë dhe më të shëndetshme Shëndeti është një e drejtë themelore e njeriut. Çdo person...

Lexo më shumë