January 2021

image_pdfimage_print

Prishtinë, 25 janar 2021 Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj bashkë më drejtorin e IKSHPK-së Naser Ramadani, kryesuesin e Bordit të SHSKUK-së dr. Xhevat Jakupi dhe kryetarin e komunës Lutfi Hazir, morëm pjesë në lëshimin në përdorim të pajisjeve PCR në Qendrën Rajonale të Shëndetësisë Publike (QRSHP) IKShP në Gjilan. “Nga sot, testet PCR mund të kryhen edhe në Qendrën Rajonale të Shëndetësisë Publike në Gjilan dhe kështu...

Lexo më shumë

23 janar 2021 Të nderuar qytetarë, Duke pasur parasysh vlerësimin e situatës aktuale me COVID -19, sot kanë rezultuar 379 raste positive me COVID-19 që është numri më i madh të rasteve që nga 18 dhjetori i vitit të kaluar. Numri i rasteve pozitive vazhdon të jetë i lartë dhe brengosë si pasojë e drejtëpërdrejtë e neglizhimit të masave. Mos e nënvlerësoni virusin! Pakujdesi na dërgon shumë shpejt në mbingarkesën e Institucioneve shëndetësore dhe shtimin...

Lexo më shumë