December 2018

image_pdfimage_print

Prishtinë, 17 dhjetor 2018 Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili nënshkroi sot Planin Strategjik të Imunizimit (PSI) 2019-2021, i cili ka për qëllim përfshirjen me imunizim të gjithë popullatës së Republikës së Kosovës për t’u mbrojtur nga sëmundjet që mund të parandalohen përmes vaksinimit si dhe sigurimin e mbulueshmërisë sa më të madhe me vaksinim. Plani Strategjik i Imunizimit 2019–2021, është përpiluar si pjesë e reformës shëndetësore, bazuar...

Lexo më shumë