May 2018

image_pdfimage_print

Prishtinë, 17 Maj 2018   Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike gjatë mbikëqyrjes permanente të sëmundjeve ngjitëse në Kosovë, përmes sistemit të mbikëqyrjes të situatës epidemiologjike në raportin përmbledhës të ecurisë së së fruthit ka raportuar raste sporadike të fruthit në Kosovë.   Sipas të dhënave të të sistemit të mbikëqyrjes së fruthit në Kosovë për periudhën 01 mars 2017 deri më 15 Maj 2018 në total janë raportuar 929...

Lexo më shumë

Prishtinë, 16 Maj 2018 Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike gjatë mbikëqyrjes permanente të sëmundjeve ngjitëse në Kosovë, përmes sistemit të mbikëqyrjes të situatës epidemiologjike dhe grumbullimit të rasteve për periudhën 01 shkurt 2018-16 Maj 2018, ka raportuar gjithsej   873 raste të pickimeve  nga rriqërat në Kosovë. Numri  më i  madh  i  pickimeve    është nga komuna e Malishevës 251 raste, Suhareka 197 raste, Klina 140 raste, Rahoveci...

Lexo më shumë