February 2018

image_pdfimage_print

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike gjatë mbikëqyrjes permanente të sëmundjeve ngjitëse në Kosovë, përmes sistemit të mbikëqyrjes të situatës epidemiologjike në raportin e sotëm përmbledhës ka konstatuar intensitet konstant të rasteve të gripit sezonal.   Nga 01 tetori deri më 25 shkurt 2018 në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike janë raportuar gjithsej 49.343 raste të dyshimta  në  grip, 4454 raste me Infeksion Respirator Akut dhe 89 raste...

Lexo më shumë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike gjatë mbikëqyrjes permanente të sëmundjeve ngjitëse në Kosovë, përmes sistemit të mbikëqyrjes të situates epidemiologjike në raportin e sotëm përmbledhës ka konstatuar intensitet konstant të rasteve të gripit sezonal.   Nga 01 tetori deri më 20 shkurt  2018 në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike janë raportuar gjithsej 44.705 raste  të  dyshimta  në  grip, 4177  raste me Infeksion Respirator Akut  dhe  84 raste...

Lexo më shumë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike gjatë mbikëqyrjes permanente të sëmundjeve ngjitëse në Kosovë, përmes sistemit të mbikëqyrjes të situates epidemiologjike në raportin e sotëm përmbledhës ka konstatuar intensitet të shtuar të rasteve të gripit sezonal.   Nga 01 tetori (java  e 40 –të) deri më 11 shkurt  2018 në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike janë raportuar gjithsej 38.506 raste  të  dyshimta  në  grip, 3.932  raste me Infeksion...

Lexo më shumë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike bën mbikëqyrjen permanente të sëmundjeve ngjitëse në Kosovë, përmes sistemit të mbikëqyrjes dhe në kuadër të kësaj mbikëqyrje edhe raportimin dhe situatën epidemiologjike me gripin sezonal.   Sa i përket situatës epidemiologjike, Instituti Kombëtar përcjell me vëmendje ecurinë e rritjes së rasteve të gripit sezonal në të gjitha vendbanimet e territorit të Republikës së Kosovës.   Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike gjatë mbikëqyrjes permanente...

Lexo më shumë