November 2017

image_pdfimage_print

Prishtinë, 14 nëntor 2017     Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, Ministria e Shëndetësisë, Shoqata e Endokrinologëve dhe Diabetologëve të Kosovës, në mbështetje të Projektit Kujdesi Shëndetësor i Qasshëm dhe Cilësor (AQH) sot kanë shënuar Ditën Botërore të Diabetit. Në konferencën e mbajtur sot, u tha se momentalisht në botë janë 99 milion gra të cilat jetojnë me diabet, numër ky i cili parashihet të rritet në...

Lexo më shumë