September 2017

image_pdfimage_print

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) shënon Ditën Ndërkombëtare të Personave të Moshuar, që sivjet mbahet nën moton   “Një hap më tej në të ardhmen: Përfshirja e talenteve, kontributeve dhe pjesëmarrjes së personave të moshuar në shoqëri."   Me këtë rast do të bëhet edhe prezentimi  i fletëpalosjes “Jeto shëndetshëm", si dhe do të bëhet promovimi i vaksinimit sezonal kundër gripit, duke vaksinuar të moshuarit pjesëmarrës.   Ngjarja mbahet...

Lexo më shumë

Prishtinë, 19 shtator 2017 Drejtori i Institutit Kombëtar Prof. Dr. Naser Ramadani me epidemiologët e specialistët e shëndetësisë Publike nga ky Institut, pritën sot në një takim përfaqësuesin e Institutit Gjerman të Shëndetësisë Publike “Robert Koch”, Dr. Andreas Gilsdorf me bashkëpunëtorë të këtij Instituti, në kuadër të programit të shëndetit global. Fokusi i këtij programi do të jetë bashkëpunimi i Institutit Gjerman të Shëndetësisë Publike me Institutin...

Lexo më shumë

Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, Prof. Dr Naser Ramadani zhvilloi sot një takim me auditorin zviceran Pascal Giovannin, me rastin e auditimit të projektit AQH ( Accesible Quality Health Care), i cili financohet nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC). Ky projekt është dizajnuar të përkrahë zbatimin e agjendës së reformës kombëtare dhe plotëson programet tjera të mbështetura nga donatorët, duke u fokusuar...

Lexo më shumë