August 2017

image_pdfimage_print

IKSHP: SI TE MBROHENI NGA TEMPERATURAT E LARTA (Udhëzime për personat e moshuar) Masat e rekomanduara mbrojtëse për shëndetin e personave të moshuar gjatë ekspozimit ndaj temperaturave të ajrit mbi 30°C. Masat e rekomanduara mbrojtëse për shëndetin e personave të moshuar gjatë ekspozimit ndaj temperaturave të larta të ajrit, posaçërisht për të moshuarit me sëmundje kardiovaskulare dhe sëmundje tjera kronike janë: Personat e moshuar asesi nuk duhet të...

Lexo më shumë