May 2017

image_pdfimage_print
pa duhan

Prishtinë, 31 maj, 2017   Organizuar nga Ministria e Shëndetësisë,  Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKShP), Zyra e OBSh-së në Kosovë dhe Qendra Kosovare për Avokim dhe Zhvillim (KADC) sot në Prishtinë u shënua 31 Maji-Dita Botërore pa Duhan, me  temën: “Duhani - një kërcënim për zhvillim”.   Në këtë shënim u diskutua mbi kërcënimet që industria e duhanit paraqet për zhvillimin e qëndrueshëm të secilit vend, duke përfshirë...

Lexo më shumë

Prishtinë, 26 maj 2017 Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHPK) në bashkëpunim me Institutin ISEAL nga Lozana, Zvicër organizuan simpoziumin shkencor: “Shëndeti mendor, sfidë e shëndetit publik”, Drejtori i Institutit Kombëtar Prof. Dr Naser Ramadani në fjalën e vet hyrëse iu dëshiroi mirëseardhje ekipit zviceran të profesionistëve të psikiatrisë dhe premtoi bashkëpunim të mirëfiltë me Institutin ISEAL i cili shërben si urë komunikimi mes popullit zvicran dhe...

Lexo më shumë