March 2017

image_pdfimage_print

Komunikatë për media Prishtinë, 22 mars 2017   Ushtruesi i Detyrës së Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Shëndetësisë, Ardian Mehmetaj, zhvilloi sot një takim me përfaqësues të IKSHP-së, UNICEF-it, Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Ministrisë së Administratës Publike, Ministrisë së Kthimit dhe Komuniteteve dhe përfaqësues të komuniteteve Romë, Ashkali dhe Egjiptian, në të cilin u bisedua për procesin e imunizimit të fëmijëve në Kosovë.   Në këtë takim,...

Lexo më shumë

Prishtinë, 7 mars 2017 Në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHP) u bë sot prezantimi i programit (softuerit) për regjistrimin e rasteve me kancer “CanReg 5”. Ky program është softueri i regjistrit të kancerit që e rekomandon Agjensioni Ndërkombëtar për Hulumtime të Sëmundjeve malinje i Organizatës Botërore të Shëndetësisë – OBSh  (Internacional Agency for Research on Cancer/ WHO ),  dhe i cili është adaptuar për...

Lexo më shumë