Takim i Institutit Kombëtar dhe Inspektoratit të AUV

Takim i Institutit Kombëtar dhe Inspektoratit të AUV

image_pdfimage_print

Drejtori i IKSHPK Prof. Dr. Naser Ramadani u takua me Drejtorin i Inspektoratit te AUV Dr. Sci. Ilirjana Zymberaj dhe Shefin e sektorit sanitar në AUV z. Ibrahim Tershnjaku.

U diskutuan problemet aktuale për thellimin e bashkëpunimit për menaxhimin e MRSA, koordinimin e aktiviteteve për menaxhimin e sëmundjeve ngjitëse, kontrollin dhe higjienën e ushqimit dhe ligjin për kontrollin e duhanit.

Takimet do të vazhdojnë në sinkronizimin e bashkëpunimit në zgjidhjen e problemeve aktuale dhe çështjet shëndetësore që preokupojnë institucionet shëndetësore.

print