Prindë të dashur! Vaksinoni fëmijët Tuaj!

Prindë të dashur! Vaksinoni fëmijët Tuaj!

image_pdfimage_print

Nuk ka asnjë kundër indikacion për vaksinimin e fëmijëve në këtë periudhē pandemie, por duhet kujdes qē t’i përmbaheni rekomandimeve të Institutit Kombëtar dhe Ministrisë së Shëndetësisë që në çdo QKMF e QMF sI dhe nëpër punkte e shkolla ku ekipet e vaksinimit janë duke zbatuar Programin e Zgjëruar të Imunizimit të mbani distancën 2 metra, të bartni maska dhe mbani higjienën e duarve dhe higjienën personale.

Të vaksinohen të gjithë fëmijët sipas kalendarit të rregullt që të mbrohen nga sëmundjet ngjitëse vaksinë preventabile!

Kosova është ranguar ndër shtetet me suksesin më të lartë të vaksinimit në botë!

Vaksinoni fëmijët që ti keni të shëndoshë!

print