Mesazhet në kalendarin e vitit 2017 me moton: Vetëdijësimi për përdorimin e antibiotikëve dhe sfida e rrezistencës antimikrobike.

Mesazhet në kalendarin e vitit 2017 me moton: Vetëdijësimi për përdorimin e antibiotikëve dhe sfida e rrezistencës antimikrobike.

image_pdfimage_print

print