Kujdes nga era e fortë!

Kujdes nga era e fortë!

image_pdfimage_print

Qytetarë të Rajonit të Dukagjinit!

 

Kujdes nga era e fortë!

 

Komunat Isotg, disa pjesë të Klinës e Pejës duhet të kenë kujdes këto ditë nga era e fortë e cila ka shkaktuar dëme të mëdha që ka pasuar me ndërprerje të rrymës elektrike e ujit të pijshëm dhe duke rrëzuar kulme shtëpish ka rrezikuar shëndetin publik por fatmirësish nuk është raportuar për të lënduar.

 

Ekipet e Institutit Kombëtar në Pejë sot kanë takuar Drejtorin e Emergjencave të Komunës së Pejës dhe si anëtar të Shtabit Emergjencës po vlerësojnë dëmet secili nga fushëveprimi vet.

 

Ekipi i Institutit ne aspektin e Shëndetësisë Publike duke ndëmarrërë masat e duhura dhe janë të gatshme në ditët në vijim të kujdesen për qytetarët tanë dhe të vlerësojnë rreziqet për shëndet në situatën e krijuar e veçmas nga ndërprerjet e ujit e të rrymës.Me kujdes po monitorohet uji i pijshëm në Pejë dhe Istog!

print