Ju lutemi rrini në shtëpi!

Ju lutemi rrini në shtëpi!

image_pdfimage_print

Jemi në fillim të prillit, moti po përmirësohet andaj lusim qytetarët të rrijnë në shtëpi dhe të mos grumbullohen!
Ruani higjienën, mbani distancën sociale, sepse këtë sfidë do ta kalojmë aq shpejt sa ne kujdesemi për veten dhe të tjerët!

print